Vos BouwserviceSERVICE
KWALITEIT
CONTINUÏTEIT

Onze vakkennis is groot en wij werken altijd met de beste materialen. Deze combinatie zorgt voor de hoogste kwaliteit in zowel bouw als afwerking.

Op zoek naar een vakkundig bouwbedrijf? Neem dan contact met ons op. Geen klus is ons teveel en u kunt ons inzetten bij verschillende projecten zoals onderhoud, renovatie, het bouwen van een uitbouw of aardbevingsschadeherstel. Vos Bouwservice is gevestigd in Almelo maar actief in het hele land en Duitsland. We zijn van A tot Z bij uw project betrokken en staan bekend om onze persoonlijke service. In combinatie met scherpe tarieven zijn wij daarmee het meest geschikte bouwbedrijf voor uw woning!

https://www.vostimmerwerken.nl/wp-content/uploads/2022/03/VOS_BOUWSERVICE-_VOS_13.jpg
https://www.vostimmerwerken.nl/wp-content/uploads/2022/04/Overkappingen-copy12q-copy.png

Verbouw - Aanbouw

U wilt gaan verbouwen, aanbouwen of nieuwbouwen? Denkt u aan een vergroting van uw woonkamer, (bij)keuken of berging?
https://www.vostimmerwerken.nl/wp-content/uploads/2022/04/Bouwservice-op-maat-bij-u-in-de-buurt-copy1-copy.png

Dakkapel op maat

Het verbouwen en renoveren van uw woning of gebouw levert u in eerste instantie meer ruimte op en draagt bij aan een hogere waarde van uw pand.
https://www.vostimmerwerken.nl/wp-content/uploads/2022/04/Overkappingen-copy1-copy.png

Isolatie

Geld besparen! Dat wil natuurlijk iedereen. Met een zinvolle investering kunt u honderden euro's overhouden. Door uw huis goed te isoleren.
https://www.vostimmerwerken.nl/wp-content/uploads/2022/04/Interior-work-copy.png

Interieurwerken

U wilt een ruimte inrichten met meubilair dat u het juiste gevoel geeft? Of u bent op zoek naar dat ene meubelstuk dat exact past en uw interieur compleet maakt?
https://www.vostimmerwerken.nl/wp-content/uploads/2022/04/Overkappingen-copy1-copy-2.png

Overkappingen

Een overkapping is ideaal voor Nederlandse zomeravondjes. In de lente kun je al net wat eerder buiten zitten en als de herfst aanbreekt heb je ook langer plezier van de tuin!
https://www.vostimmerwerken.nl/wp-content/uploads/2022/04/Staallook-Houten-deuren-1-copy.png

Staallook Houten deuren

Staallook deuren zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. De industriële minimalistische vaak zwarte deuren worden veel gebruikt in een modern interieur.

Vos BouwserviceONZE WERKWIJZE

Onze passie ligt bij het realiseren van bijzondere bouwprojecten samen met u als opdrachtgever. Daarom betrekken we u op de belangrijke momenten bij het bouwproces en zorgen tegelijkertijd dat het bouwproject voor u zorgeloos verloopt. Vos Bouwservice staat voor maatwerk.

INTAKEGESPREK

Vrijblijvend en kosteloos bespreken wij graag uw ideeën en wensen. Wij maken op basis van dit gesprek een inventarisatie van uw wensen.

ONTWERP

Op basis van uw keuzes, gaan wij aan de slag met een definitief ontwerp. Hierbij houden we rekening met modulair ontwerp, kostenvoordelen, etc.

OFFERTE

Nadat het definitief ontwerp uw goedkeuring heeft, zullen wij op basis daarvan een definitieve offerte opstellen met eventueel een businesscase.

UITVOERING

Na uw akkoord op de definitieve offerte, starten we met de uitvoering van het project. U ontvangt van ons de planning en u krijgt een vast aanspreekpunt.

OPLEVERING

Wanneer het werk is afgerond, zullen wij deze ter oplevering aan u aanbieden. Daarna gaan wij samen met u de werken keuren aan de wettelijk gestelde normen.