Interior work carpentry 1
Interior work carpentry 2
Interior work carpentry 3

Vos Timmerwerken & BouwINTERIEURWERK

Vos Timmerwerken & Bouw levert maatwerk meubelen
en interieur voor de zakelijke en particuliere markt.

Maatwerk, daar staan wij voor. Meubelen en interieurs van hoge kwaliteit. Daar draait het allemaal om bij Vos Timmerwerken & Bouw. Nadat wij uw specifieke wensen in kaart hebben gebracht, zorgen onze specialisten voor de productie én de plaatsing van de verschillende onderdelen. Natuurlijk wordt elke stap in goed overleg met u genomen.

Vos Timmerwerken & BouwINTERIEURONTWERP

Een goed interieur ontwerpen begint met goed luisteren naar u, de opdrachtgever, pas daarna volgt het creatieve proces. Vos gaat voor doordachte, uitdagende ontwerpen op basis van creatieve oplossingen. Hierbij komt het aan op enthousiasme voor vormgeving, brede kennis en ervaring, vindingrijkheid en het vermogen om goede (soms onconventionele) alternatieven te bedenken. Uw interieur moet bij u passen, maar ook bij het huis, kantoor en soms zelfs de omgeving. U, uw gezin of werknemers moeten zich prettig voelen in het interieur. Het moet praktisch zijn, maar prettig om te zien. De grote lijnen gaan hand in hand met de details. Hier gaan wij, desgewenst samen met u, naar op zoek.

Als ervaren ontwerpers en meubelmakers ontwerpen en maken wij met veel zorg en aandacht unieke maatwerk design meubels. Wij werken altijd ‘op maat’. Naast moderne materialen hebben wij een voorliefde voor het werken met massief inlands hout (lokaal en duurzaam), wij combineren massief hout graag met andere materialen die bij uw interieur passen.

Empty flat interrior with elements of decoration

Vos BouwserviceONZE WERKWIJZE

Onze passie ligt bij het realiseren van bijzondere bouwprojecten samen met u als opdrachtgever. Daarom betrekken we u op de belangrijke momenten bij het bouwproces en zorgen tegelijkertijd dat het bouwproject voor u zorgeloos verloopt. Vos Bouwservice staat voor maatwerk.

INTAKEGESPREK

Vrijblijvend en kosteloos bespreken wij graag uw ideeën en wensen. Wij maken op basis van dit gesprek een inventarisatie van uw wensen.

ONTWERP

Op basis van uw keuzes, gaan wij aan de slag met een definitief ontwerp. Hierbij houden we rekening met modulair ontwerp, kostenvoordelen, etc.

OFFERTE

Nadat het definitief ontwerp uw goedkeuring heeft, zullen wij op basis daarvan een definitieve offerte opstellen met eventueel een businesscase.

UITVOERING

Na uw akkoord op de definitieve offerte, starten we met de uitvoering van het project. U ontvangt van ons de planning en u krijgt een vast aanspreekpunt.

OPLEVERING

Wanneer het werk is afgerond, zullen wij deze ter oplevering aan u aanbieden. Daarna gaan wij samen met u de werken keuren aan de wettelijk gestelde normen.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN