Isolatiebedrijf_2
Isolatiebedrijf_3
Isolatiebedrijf_1

Vos Timmerwerken & BouwISOLATIE
OVERIJSSEL

Bent u opzoek naar een isolatiebedrijf in Provincie Overijssel?
Vos Timmerwerken & Bouw is de expert in het optimaal isoleren van uw woning.

Vos Timmerwerken & Bouw heeft al vele tevreden klanten, waarbij het huis optimaal is geïsoleerd. Wilt u ook een rendabele energiebesparing realiseren?

Vos Timmerwerken & Bouw kan samen met u een rendabele energiebesparing realiseren. En uw eigen huis optimaal en goed te isoleren. Zodat u als grootste voordeel niet alleen geld bespaard. Maar ook nog eens meer kunt vragen voor uw woning, dankzij een hoger energielabel als u de woning in de toekomst wilt verkopen.

Vos Timmerwerken & BouwISOLATIEBEDRIJF

Met behulp van een specialistische techniek. Realiseren wij het efficiënt isoleren van woningen in Overijssel. Ontdek Vos Timmerwerken & Bouw zelf en maak een afspraak! De isolatie mogelijkheden voor uw eigen huis, samen de energiekosten naar beneden brengen. Met behulp van mobiele units verzorgen wij de totale isolatie van: appartementen, huizen, woningen, gebouwen, bedrijfspanden, stallen, bewaarplaatsen, tanks. De diensten die Vos Timmerwerken & Bouw aanbied bestaan uit het isoleren van: “vloeren”, “spouwmuren”, “gevels” en “daken”, “kelders” en “kruipruimtes”. De isolatie kan bovendien afgewerkt worden met een langdurig houdbare coating. Wij komen graag bij u langs in Overijssel. Om u te informeren over de bij u passende isolatiemogelijkheden. Samen realiseren wij een rendabele investering in uw eigen woning!

VLOERISOLATIE

Isolatiebedrijf Vos Timmerwerken & Bouw heeft zich gespecialiseerd in het isoleren van bestaande vloeren. Door gebruik te maken van speciale Tonzon vloerisolatie voor woningen, bedrijfsgebouwen en overheidsgebouwen.

SPOUWISOLATIE

Vos Timmerwerken & Bouw isoleert spouwmuren snel en vakkundig met speciaal Tonzon spouwmuurisolatie. Dankzij de hoge isolatiewaarde van het materiaal levert dit een behoorlijke energiebesparing op. Deze isolatie heeft immers de hoogste isolatiewaarde en dicht alle naden en kieren tussen de gevels en kozijnen.

DAKISOLATIE

Vos Timmerwerken & Bouw is specialist in dakisolatie voor huizen in Overijssel! Om wat voor een dak het ook gaat. Bij Vos Timmerwerken & Bouw weten wij als isolatie expert er altijd raad mee. Onze isolatie specialisten zijn gespecialiseerd op de volgende isolatie gebieden. Het isoleren van een plat dak. (Isolatie plat dak). Het isoleren van een schuin dak (schuin dak isoleren). Het isoleren van een zolder (zolder isoleren). Zo kan Vos Timmerwerken & Bouw een totaal oplossing aanbieden voor het isoleren van uw dak.

https://www.vostimmerwerken.nl/wp-content/uploads/2022/02/Vos-Timmerwerken-Bouw-1-1200x1280.jpg

Vos BouwserviceONZE WERKWIJZE

Onze passie ligt bij het realiseren van bijzondere bouwprojecten samen met u als opdrachtgever. Daarom betrekken we u op de belangrijke momenten bij het bouwproces en zorgen tegelijkertijd dat het bouwproject voor u zorgeloos verloopt. Vos Bouwservice staat voor maatwerk.

INTAKEGESPREK

Vrijblijvend en kosteloos bespreken wij graag uw ideeën en wensen. Wij maken op basis van dit gesprek een inventarisatie van uw wensen.

ONTWERP

Op basis van uw keuzes, gaan wij aan de slag met een definitief ontwerp. Hierbij houden we rekening met modulair ontwerp, kostenvoordelen, etc.

OFFERTE

Nadat het definitief ontwerp uw goedkeuring heeft, zullen wij op basis daarvan een definitieve offerte opstellen met eventueel een businesscase.

UITVOERING

Na uw akkoord op de definitieve offerte, starten we met de uitvoering van het project. U ontvangt van ons de planning en u krijgt een vast aanspreekpunt.

OPLEVERING

Wanneer het werk is afgerond, zullen wij deze ter oplevering aan u aanbieden. Daarna gaan wij samen met u de werken keuren aan de wettelijk gestelde normen.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN