Terrasoverkapping limburg
Terrasoverkapping limburg 3
IMG_5518
IMG_5575
IMG_5581

Vos Timmerwerken & BouwOVERKAPPINGEN &
GLASSCHUIFWANDEN

Onze opdrachtgevers zijn particulieren en bedrijven die perfect passende en kwalitatief hoogwaardige houten maatwerk overkappingen wensen in de regio Overijssel. Onze klanten geven ons terug dat ze voor Buitengoed kozen vanwege onze kleinschaligheid waardoor we nog ‘tijd hebben om naar de klant te luisteren, onze flexibiliteit en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Kwaliteit in materiaal en werken is niet alleen prettig wanneer wij bij u over de vloer komen om de overkapping te plaatsen, het is vooral een onderscheidend vermogen dat zich terugbetaald in levensduur van uw overkapping.

Toch betaalt u bij ons niet de hoofdprijs. Hoe dit kan? We zijn een klein bedrijf dat de efficiëntie hoog en de kosten laag houdt.

Vos Timmerwerken & BouwOPTIMAAL GENIETEN

Voor verschillende klanten hebben wij overkappingen op maat gemaakt. Overkappingen kunnen worden gemaakt in dezelfde stijl als het huis. Zowel modern als klassiek. De overkappingen kunnen worden voorzien van verlichting, elektra en verwarming. Met een overkapping aan uw huis zorgt u voor een extra beetje comfort, uitstraling en ruimte dat uw huis nodig heeft. Laat het genieten beginnen en laat door ons een prachtige overkapping op maat maken.

Vos Timmerwerken & BouwSOORTEN OVERKAPPINGEN

Wij kunnen verschillende soorten overkappingen maken:

  • Tuinoverkapping
  • Terrasoverkapping
  • Carport
  • Luifel bij tuin of voordeur
  • Veranda overkapping
  • Kapschuren

Wij maken elke overkapping op maat zodat deze perfect aansluit op de stijl van uw woning of kantoor.

https://www.vostimmerwerken.nl/wp-content/uploads/2022/02/Terrasoverkapping-limburg-6-1200x1280.jpg

Vos BouwserviceONZE WERKWIJZE

Onze passie ligt bij het realiseren van bijzondere bouwprojecten samen met u als opdrachtgever. Daarom betrekken we u op de belangrijke momenten bij het bouwproces en zorgen tegelijkertijd dat het bouwproject voor u zorgeloos verloopt. Vos Bouwservice staat voor maatwerk.

INTAKEGESPREK

Vrijblijvend en kosteloos bespreken wij graag uw ideeën en wensen. Wij maken op basis van dit gesprek een inventarisatie van uw wensen.

ONTWERP

Op basis van uw keuzes, gaan wij aan de slag met een definitief ontwerp. Hierbij houden we rekening met modulair ontwerp, kostenvoordelen, etc.

OFFERTE

Nadat het definitief ontwerp uw goedkeuring heeft, zullen wij op basis daarvan een definitieve offerte opstellen met eventueel een businesscase.

UITVOERING

Na uw akkoord op de definitieve offerte, starten we met de uitvoering van het project. U ontvangt van ons de planning en u krijgt een vast aanspreekpunt.

OPLEVERING

Wanneer het werk is afgerond, zullen wij deze ter oplevering aan u aanbieden. Daarna gaan wij samen met u de werken keuren aan de wettelijk gestelde normen.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN