Vos BouwserviceMARTIJN 2
Vos BouwserviceMARTIJN 3
Vos BouwserviceMARTIJN 1
WhatsApp Image 2022-04-15 at 4.53.20 PM
3653c22b-5500-4001-8feb-2efec2041b3f
Vos BouwserviceMARTIJN 5
05CFE4CE-6AEE-462A-B102-FB2707A1D083

Vos Timmerwerken & BouwVERBOUW
AANBOUW

We spreken van een aanbouw wanneer een nieuwe ruimte aan een bestaande woning wordt toegevoegd. Dit kan een aparte ruimte zijn met eigen ingang, maar vaak staat een aanbouw huis in directe verbinding met het woonhuis.

Er zijn verschillende manieren om uw huis groter te maken. Één daarvan is aanbouwen. Met een aanbouw wordt er makkelijk meer leefruimte gecreëerd en heeft u meer woonruimte in uw huis. Voor wie een aanbouw aan het huis wil laten plaatsen is bij Vos Timmerwerken & Bouw aan het juiste adres. Wij hebben naast aanbouw ook veel ervaring met nieuwbouw, verbouwingen, renovatie en onderhoud.

Vos Timmerwerken & BouwHOE REGEL IK
EEN AANBOUW
VOOR MIJN WONING?

Een aanbouw is een behoorlijke klus waar veel kennis van bouw bij nodig is. Het is dus raadzaam om dit door een aannemer te laten uitvoeren. Door Vos Timmerwerken & Bouw in te schakelen voor een aanbouw aan uw huis kiest u voor een ervaren bouwbedrijf, dat zich door de jaren heen als een betrouwbaar en specialist.

Wij voeren elke mogelijke aanbouw uit in Provincie Overijssel en hechten veel waarde aan service en kwaliteit. Tevens zorgen wij ervoor dat onze service goed en snel is.

Wij werken met kwaliteitsproducten, hierdoor is de levensduur extra lang. We leveren dit voor een extra scherpe prijs.

WAT LEVERT EEN AANBOUW OP?

Wanneer er een aanbouw aan het huis wordt uitgevoerd zal dit u meer leefruimte, maar ook meer licht opleveren.

Daarnaast loont investeren in aanbouw zich op de lange termijn, aangezien de waarde van uw huis erdoor stijgt. Met Vos Timmerwerken & Bouw investeert u, met de hulp van een ervaren en betrouwbaar bouwbedrijf, in uw eigen huis en kunt u er ook nog eens van genieten.

https://www.vostimmerwerken.nl/wp-content/uploads/2022/02/Vos-BouwserviceMARTIJN-6-1280x1200.jpg

Vos BouwserviceONZE WERKWIJZE

Onze passie ligt bij het realiseren van bijzondere bouwprojecten samen met u als opdrachtgever. Daarom betrekken we u op de belangrijke momenten bij het bouwproces en zorgen tegelijkertijd dat het bouwproject voor u zorgeloos verloopt. Vos Bouwservice staat voor maatwerk.

INTAKEGESPREK

Vrijblijvend en kosteloos bespreken wij graag uw ideeën en wensen. Wij maken op basis van dit gesprek een inventarisatie van uw wensen.

ONTWERP

Op basis van uw keuzes, gaan wij aan de slag met een definitief ontwerp. Hierbij houden we rekening met modulair ontwerp, kostenvoordelen, etc.

OFFERTE

Nadat het definitief ontwerp uw goedkeuring heeft, zullen wij op basis daarvan een definitieve offerte opstellen met eventueel een businesscase.

UITVOERING

Na uw akkoord op de definitieve offerte, starten we met de uitvoering van het project. U ontvangt van ons de planning en u krijgt een vast aanspreekpunt.

OPLEVERING

Wanneer het werk is afgerond, zullen wij deze ter oplevering aan u aanbieden. Daarna gaan wij samen met u de werken keuren aan de wettelijk gestelde normen.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN